10 kreativnih poza za bebin prvi foto album by miss mama

Danas ti ne trebaju godine iskustva u slikanju ili fotografiranju, sve što ti je potrebno je malo mašte i mobilni telefon ili fotoaparat i dobit ćeš inovativnu i divnu fonografiju svoje bebe koju ćeš moći podijeliti s drugima ili sačuvati samo za sebe. Pogledaj kojih je to deset zanimljivih načina na koje možeš fonografirati svojega mališana.

Neke od rekvizita možeš nabaviti i kod nas, klikom na link: 

https://bubimir-baby.eu/collections/fotografiranje

1. Ploča s imenom

Ovo je vrlo jednostavno za fotografiranje - sve što trebaš je ploča s imenom. Možeš koristiti običnu ploču i na njoj ispisati ime svojega djeteta. Pripazi da se boje podudaraju i to je to!

 

 

2. Podaci o bebi

Obično kada se dijete rodi prvo što si pitaju, osim da li je sve u redu s njim i s majkom, jesu podaci - dužina, kilaža i slično. Sada, na sve to možeš odgovoriti jednom fotografijom koja će obuhvatiti sve potrebne informacije.

 

3. Poza žabe

Ova poza veoma je popularna kada govorimo o slikama novorođenčeta. Mnogo je načina kako se može izvesti, ali najčešće se radi tako da bebine nogice bude pored njena tijela, dok se ruke nalaze ispod brade

 

 4. Zijevanje

Malene bebe neodoljive su kada zijevaju i zašto upravo to ne bi uhvatila svojom kamerom! Zasigurno ti neće nedostajati prilika za uhvatiti spomenuti kadar.

 

5.'Milestone' fotografije

'Milestone' fotografije označavaju fotografije koje prikazuju određene periode u životu djeteta. U prvim mjesecima najčešće se to radi kada dijete navrši novi mjesec, a kasnije su obično u pitanju rođendani ili mjerenje visine. 

 

Evo i našeg:

https://bubimir-baby.eu/collections/fotografiranje/products/bubimir-milstone-lux-set-od-16-dijelova-za-fotografiranje-brojke-i-slova 

 

6.Košara

Ovo je također jedna od najčešćih poza i fotografija koju možeš vidjeti kada su u pitanju bebe. Ta košara obično bude ispunjena mekim jastucima, laticama ili perjem, ali ti radiš s onime što imaš. Stoga, kreni i fotkaj!

 

7. Ogledalo

Malene bebe i ogledala zasebna su priča. Prvi put kada vide svoj odraz u ogledalu zna biti veoma zanimljiva situacija, a zašto ti upravo to ne bi iskoristila i uhvatila fotku koju ćeš kasnije sa svojim mališanom gledati i prisjećati se toga trenutka.

 

8.Plišani medvjedići

I tvoj mališan sigurno ima mnoštvo igračaka, a pošto se ne može igrati sa svima njima odjednom, zašto ih ne bi iskoristila za fotografiju? Često mališane i nazivamo, od milja, 'malenim medekima' pa je stoga i dobra ideja uslikati ih zajedno s njima.

 

9.Kuhar

Ako ti treba pomoćnik u kuhinji od kojega nećeš možda moći dovršiti jelo, ali ćeš se odlično zabaviti - svakako probaj ovu pozu!

 

10. Vreća za ležanje

Ovo je također jedna od klasičnih fotografija kada su u pitanju bebe, a možeš ju probati i ti! Sve što ti je potrebno je malena, slatka vreća za ležanje i tvoja beba koju ćeš pažljivo staviti u nju i slatkoći neće biti kraja!

https://miss7mama.24sata.hr/beba/igre-za-bebe/10-kreativnih-poza-kojima-mozes-ovjekovjeciti-svoju-bebu-12263


Starija objava