Pravila privatnosti

11 Solutions j.d.o.o. prikuplja osobne podatke Kupaca samo u mjeri u kojoj su isti nužni za informiranje o novim i akcijskim proizvodima te dostavu promotivnih materijala, unaprjeđenje odnosa sa Kupcima te radi provjere drugih podataka neophodnih za on-line kupovinu.

11 Solutions j.d.o.o. se obvezuje štititi osobne podatke Kupaca u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka te da osobne podatke neće ni na koji način ustupiti trećim osobama bez pristanka Kupca, osim podataka koji su nužni za izvršenje dostave kupljenog proizvoda.

Kupac ima pravo zatražiti nadopunu, ispravak ili izmjenu netočnih osobnih podataka.

11 Solutions j.d.o.o. Kupcima daje mogućnost izbora o upotrebi njihovih osobnih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka prikupljeni osobni podaci pohranjuju se u zbirci osobnih podataka koju vodi 11 Solutions j.d.o.o.

 

IZJAVA O PRIVATNOSTI

Tvrtka 11 Solutions j.d.o.o. prepoznaje važnost zaštite osobnih podataka te čuva privatnost posjetitelja svojih internetskih stranica.

Sve informacije koje posjetitelj pošalje ili su automatski zabilježene koriste se isključivo u skladu s ovom izjavom odnosno Zakonom o zaštiti osobnih podataka i Zakonom o elektroničkim komunikacijama koji se primjenjuju u Hrvatskoj.

Prikupljanje podataka

Naše internetske stranice programirane su tako da se dok ih koristite ne prikupljaju podaci koji otkrivaju identitet, osim kad postavite upit korištenjem obrasca za kontakt. U tom slučaju svi podaci koje pružite koriste se isključivo da bi se odgovorilo na Vaš upit.

Sigurnost

Svi podaci dostavljeni korištenjem obrasca za kontakt strogo se čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici tvrtke 11 Solutions j.d.o.o  i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Podaci neće biti otkriveni ni preneseni trećoj strani, osim u slučajevima u kojima tako izričito propisuje Zakon.

Gore navedene odredbe o zaštiti osobnih podataka odnose se isključivo na internetske stranice tvrtke 11 Solutions j.d.o.o te na sve stranice unutar zupanic-graditeljstvo.hr domene.

Stavljanje podataka korisnika na raspolaganje trećim osobama

Prodavatelj jamči da e-mail adresu i ostale podatke Korisnika neće stavljati trećim pravnim i fizičkim osobama na raspolaganje bez njegovog pristanka. Od navedenog se izuzima dostavna služba, ovlaštene službe izvršne vlasti Republike Hrvatske, za potrebe istražnih radnji temeljem valjanog sudskog naloga, u svrhu izvršavanja usluge, zaštite interesa korisnika i Prodavatelja te sprječavanja eventualnih zloporaba.

Autorska prava

Bubimir-baby.eu, sva prava pridržana. Tekst, slike, grafike, zvučne datoteke, animacijske datoteke, video datoteke i njihov raspored na web stranicama podložni su autorskom pravu i drugoj zaštiti intelektualnog vlasništva.Ti se predmeti ne smiju kopirati za komercijalnu upotrebu ili distribuciju niti se ti objekti mogu mijenjati ili ponovno objaviti na drugim web stranicama, aplikacijama ili drugim digitalnim sadržajima.